24.EYLÜL.BURÇ YORUMU

24.EYLÜL.BURÇ YORUMU

Gülçin Tüzel Dokur | 25/09/2017

KOÇ BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugün duygusal enerjiniz çok yüksek, gün içerisinde duygularınıza kulak verin. Ailenizle sevdiklerinizle iletişime önem verin ve sezgilerinizin sizi yönlendirdiği şekilde hareket edin. Özel yaşamınızda ise hızlı gelişmelere hazır olun. Bitirmekte zorlandığınız bir ilişki içindeyseniz. Doğru rarlar için duygularınız sizi yönlendirecektir.

BOĞA BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bugün kendinizi baskı altında hissedebilir ve sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Ne olursa olsun sakinliğinizi muhafaza etmeli ve köprüleri yakmamalısınız. Birlikte çalıştığınız insanların ben merkezli davranışları yüzünden potansiyelinizi düşürmemeli ve hedeflerinize emin adımlarla kararlı bir şekilde ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise sakin bir gün sizi bekliyor.

İKİZLER BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün geçmişin karamsar günlerine dönüş yapabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuz olaylar zihninizi bir hayli meşgul edebilir. Neden niçin ben soruları beyninizi kemirip durur adeta. Geçmişinizin sizi bu denli üzmesine izin vermemeli ve yaşananları affetmeyi seçmelisiniz. Kendinize zaman ayırın ve sakinleşmeye çalışın. Kısa yürüyüşler iyi gelebilir.

YENGEÇ BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Son zamanlarda parasal konularda sıkıntılı günler geçiriyorsunuz. Bugün beklediğiniz maddi gelişmeler istediğiniz şekilde gelişebilir. Ödemelerle ilgili sıkıntılarınızın sona ermesi ile rahat bir nefes alacaksınız. Özel hayatınızda ise sevdiklerinizin sürprizleri ile güne başlayacaksınız. Yeni bir gün ve sevenlerinizle hayata yeniden olumlu bakmaya başlayacaksınız.

ASLAN BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün özel hayatınızda yeni bir gelişme ile güne mutlu başlayacaksınız. Uzun süreden beri devam eden aşk ilişkilerinizde yeni başlangıçlar var olan sorunların ortadan kaldıracak düzenlemeler söz konusu olacaktır. Maddi konulardaki sıkıntılarınız ise hala devam ediyor. Harcamalarınızda daha özenli olmanızda fayda var.

BAŞAK BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yeni kararlar almamaya özen gösterin. Güne yorgun ve halsiz başlayabilirsiniz ve bu sizi doğru kararlar almaktan alıkoyabilir. Aile yaşamınızda ev ve aileyi ilgilendiren konularda bir çok imkanla karşılaşabilir. Maddi konularda hiç beklemediğiniz insanlardan destek görerek bu alanlar da da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün sevdiklerinizi arayarak güne başlayın. Onların enerjisi sizi mutlu kılacaktır. Bugünü kendinize ayırın.  Özellikle içsel anlamda gözden geçirme ve eksiklerinizin saptanması adına olumlu olacaktır. Bunu bir hazırlık dönemini olarak adlandırabilirsiniz. İleriye yönelik olarak düşündüğünüz bazı girişimler için kafanızın içinde planlarınız varsa; bunlar üzerinde düşünmeniz yararlı olacaktır.

AKREP BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugünlerde sosyal yaşamınızdaki ilişkilerde yeni bir gelişme olabilir ve hayatınıza yeni bir kapı açılabilir. Sizi etkileyen olumsuz ruh halinizi hemen terkedip yeni gelişmeler üzerine kafa yormaya başlamalısınız. Özel hayatınızda ise beklemediğiniz anda yeni bir ilişkinin içinde kendinizi bulabilir ya da sorunlu olan ilişkinizde yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

YAY BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugünlerde sağlığınızla ilgili yaşadığınız sorunlar bir hayli canınızı sıkabilir. Ancak çözümün tıpta olduğunu unutmayın. Artık ertelemekten vazgeçip doktorunuza görünmelisiniz. Özel yaşamınızda ise sizi partnerinizin size olan sevgisinin tadını çıkarın. Mutlu olmak için çok nedeniniz olduğunu unutmayın. Parasal konularda güzel günler yakında.

OĞLAK BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün enerjinizi özellikle ertelediğiniz planlarınıza yönlendirin. İş ve eğitim konusunda önünüze çıkan fırsatları değerlendirip yeni başlangışlar yapmak için iyi zamanlama. Kendinize ve içinde bulunduğunuz duruma acımak yerine yeni adımlar atarak hayatımı mutlu kılmak sizin elinizde. Akşam saatlerinde alacağınız güzel haberi kutlamaya hazır olun.

KOVA BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün çevrenizde gelişen kimi hoş olmayan olaylar sizi bir hayli zorlayabilir. Başkalarının etkisi altında kalarak sağlıklı kararla almakta zorlanabilirsiniz. Ruhsal anlamda hemen her olaydan etkilenebilirsiniz. Dikkatli olmalı ve mümkün mertebe çekilmek istendiğiniz tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Özel yaşamınızda ise; yaşanacak keyifli gelişmelerle moral bulacak ve kısa bir sürede kendinizi toparlamayı başaracaksınız.

BALIK BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün enerjiniz çok yüksek. Tempolu bir çalışmanın ardından gelen başarıların yorgunluğuna rağmen keyfiniz çok yerinde. Kimi küçük olumsuzluklar yaşansa dahi bunu kendinize dert etmeden günün tadını çıkarın. Ruhunuza iyi gelen sanatsal faaliyetler için iyi bir gün. Kendinizi şımartmaktan korkmayın. Parasal konularda iyi gelişmeler de günün bonusu.