BU KİTAP YÜREKLERE DOKUNUYOR

BU KİTAP YÜREKLERE DOKUNUYOR

Gülçin Tüzel Dokur | 09/09/2017


  

Yazar Gülçin Tüzel Dokur, “Aşkın Gölgesinde Yaşamak” adlı kitabıyla kitap sevenlerin beğenisini kazanıyor. Tüzel'in ilk baskısını 1975'te yaptığı, 42 yıl sonra 2. baskısını gerçekleştirdiği "Anılar Beldesi" adlı şiir kitabı da şiir severlerle buluştu

Hayat hikayesi içinde yer alan bir çok anıyı, yaşanmışlığı ve yaşanamamışlığı bir araya getirerek kaleme aldığı “Aşkın Gölgesinde Yaşamak” adlı kitabıyla piyasaya hızlı bir giriş yapan Yazar Gülçin Tüzel Dokur, Kadıköy Kitap Günleri’ndeki standında okurlarıyla buluşuyor.
FUARDA SON GÜN
Haydarpaşa Garı’nda gerçekleştirilen 9. Kadıköy Kitap Günleri’nde kısa süre önce piyasaya çıkan ve herkesin kendinden bir parça bulduğu kitabını imzalayan Gülçin Tüzel Dokur, “Herkesin yaşadığı ya da yaşayamadığı duyguları var… Kitabımda herkesin yüreğine dokunmaya çalıştım.” dedi.
BEYAZ BİR YALAN
Ayrıca bir şiir kitabı da olan Gülçin Tüzel Dokur, “Lise 2. sınıfta öğretmenime söylediğim beyaz bir yalan yüzünden yazmaya başlayıp ilk baskısını 1975 yılında yaptığım ve 42 yıl sonra 2. baskısını gerçekleştirdiğim  Anılar Beldesi adlı şiir kitabımda şiir severlerle buluştu” dedi.

11 Haziran 2017 , Pazar