HOLLWOOD AŞKLARI

HOLLWOOD AŞKLARI

Bilgehan Bayram | 19/03/2018




Hollywood Aşkları

Birbirini bu kadar çok isteyip de bir araya gelemeyen talihsiz çift, bir gece yemekte tanışmışlar. Gülüşünün arkasında hayatı boyunca derin bir trajedi saklayan Monroe, şöhret basamaklarını yeni yeni tırmanmaya başlamışken, masada tam karşısında oturan Joe DiMaggio 35 yaşlarında ve kariyerinin sonlarında bir sporcuymuş.



Hollywood Aşkları


Eski James Bond ve bir Bond kızı olan Cassandra Harris'in içimizi titreten hikayesine uzanıyoruz şimdi. 1980 yılında evlenen çiftin mutlu evliliği 11 sene sürdü. Cassandra Harris'in önceki evliliğinden olan 2 çocuğunu da kendi çocukları gibi bağrına basan emektar Bond, sonunda kendi de babalık duygusunu tattı ancak mutluluğu eksik kaldı. Kısa süre sonra kanser teşhisi konan eşi 43 yaşında hayatını kaybetti ve Brosnan yalnız bir baba olarak yürüdü. 



Hollywood Aşkları

Roman Polanski ve Sharon Tate 1968'de rüya gibi bir düğünle evlenmişlerdi. Evliliklerinin üzerinden henüz 2 sene bile geçmemişti ki Hollywood korkunç bir cinayet haberi ile sarsıldı. Charles Manson'ın etkisinde kalan bir grup tarikat üyesi, Sharon Tate'i bir gündüz vakti evdeki diğer dört kişi ile birlikte katletti. Yürekleri dağlayan bir diğer gerçek ise Sharon Tate'in 8 aylık hamile olmasıydı.