KÖRDÜĞÜM-AYŞE KULİN

KÖRDÜĞÜM-AYŞE KULİN

Özde Aydın | 07/12/2017

Ayşe Kulin kaleminden KÖRDÜĞÜM 293 sayfadan oluşan ve kitabın konusuyla sizleri heyecanla kitabın başına geçirmeyi başaracak bir kitap. Merak duygunuzu harekete geçirecek , gizem, entrika, kumpaslarla örülü hikayesiyle beğeninizi kazanacak. Türkiye'de yaşanan bu karmaşık günleri de anlatan, gizemi çözülecek , çözülmeye çalışılacak ve belki de çözemeden kördüğüm olacak konusu ilginizi çekecek.

Çok güvendiğiniz bir insanın sizi sırtınızdan vurduğunu bir düşünün hele ki bu kişi sevdiğiniz , ömrünüzü bile hiç düşünmeden vereceğiniz biriyse.. ne yapardınız? Olaylar içinde sürüklenen ve hiç istemediği halde güvendiği insan yüzünden pis çukura sürüklenen bir genç kızı anlatıyor. Sürüklendikçe kördüğüm olan Esra'nın hikayesi sizleri bekliyor. Bir geri dönüş hikayesi. Bu hikayede güncel konular da işlenmiş yaşanılan durumlar anlatılmış.

Çok fazla yazım hatası yok. Kapak tasarımı kitabın konusu ve adıyla uyumlu. Ancak başka bir kapak olabilir miydi? Bence başka bir kapak tasarımı olsa daha iyi olurdu. Daha gizemli, daha insanı büyüleyecek bir tasarım olabilirdi. Konusuna göre hafif kaldığını düşünüyorum. Sade ve yalın anlatımıyla konuya hemen dahil oluyorsunuz ve yine  hemen okuyup bitirmek isteyeceğiniz bir kitap.

 

Ben bir kitabı okurken beni konunun içine dahil ediyor mu ona bakarım. Hayalimde canlandırabiliyorsam o kitap benim için soluksuz okunan bir kitap oluyor. Her kitapta bunu başaramıyorum çünkü. Bu kitabı okuduğunuzda anlayacaksınız ki gözünüzde olayları canlandırıyor ve dizi izlermişçesine bir ZİHİN DİZİSİ oluşturuyor. Zihin dizisi ne demek bunu köşe yazımda okuyabilirsiniz.

Kördüğüm çözülecek mi yoksa işler iyice sarpa sarıp kördüğüm mü olacak diyerek siz okuyucularımıza bir kitap tavsiyesi daha buraya bırakıp kaçıyorummm :) keyifle okuyun. Hayat paylaşınca güzel :)

                                                                                                                                                                                 ÖZDE AYDIN

AYŞE KULİN, KÖRDÜĞÜM, KÖRDÜĞÜM KİTAP ANALİZİ