ÖZDE BURAK'DAN GELEN YORUM

ÖZDE BURAK'DAN GELEN YORUM

Gülçin Tüzel Dokur | 27/09/2017

Özde Burak‎ hayalleri olan kitap okur 1

14 Mart · 

#kitapyorumum
#gülçintüzeldokur
#aşk

AŞKIN GÖLGESİNDE YAŞAMAK adlı kitabın yorumuna geçmeden önce Gülçin Tüzel Dokur un verdiği emeklerine teşekkür ediyorum. kalemine, kalemindeki içtenliğine ve okurlarına hissettirdiği yaşanmışlıkların hikayesi için ve onu tanıdığım ve artık değerli bir büyüğüm olduğu için minnettarım..

ah aşk ah.. sevgin kadar acında büyük .. sevdiklerimizin kıymetini bilmeli ve zamanında bazı şeylerin elinden tutmalıyız. her zaman söylemişimdir ve hayat felsefemdir; ANI YAŞA. aşkını aşkın gölgesinde bırakma, sevginin hakkını ver zamanında tut elini.. kitabımızda o kadar güzel anlatılmış ki. aşkı bulduysan değer ver ,kıymet ver, SEV.. nasıl daha güzel sevebilirdi ki bir insan.. sevmeyi, verdiği emeği, geçen senelerin yüzümüzde bıraktığı çizgileri.. sen unutsan yüzündeki çizgilerin her boğumu onu sana kat kat hatırlatmaz mı? ağlarken ,gülerken, şaşırdığında, uyurken yüzüne bıraktığın mimikleri kim unutturabilir? 
anı yaşamalı ve hayatta sevdiklerimizle yaşlanmalı..
bize sevginin önemini , aşkı , değer ve kıymeti kaleminde hissettirdiği için değerli yazarımıza teşekkür ederim. ve mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum.
O HALDE;

AŞKIN GÖLGESİNDE YAŞADIK 
SIRA AŞKIN GÜNEŞİNDE GÖLGELENMEKTE.. ö.a