YASEMİN DEMİRKAN'DAN GELEN YORUM

YASEMİN DEMİRKAN'DAN GELEN YORUM

Gülçin Tüzel Dokur | 09/03/2018

Yasemin Öztürk Demirkıran

5 Şubat

#kitapyorum
#aşkıngölgesindeyaşamak 
Duygu yüklü bir kitap ağladığım yerlerde oldu yazarın yüreğine sağlık kalemi daim olsun...
Canan hayatı boyunca isteklerinden vazgeçmek zorunda kalmış... Önüne her zaman bir engel çıkmış ama o kendine güveni ve azmiyle herşeyin üstesinden gelen kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olmuş.
İş hayatı yolunda gitse de aşk hayatı bir türlü mutluluk getirmemiş. İlk aşkı Can Canan'dan karşılık bulamayınca başkasıyla evlenmiş ama mektuplarda aşkları devam etmiş. Can'ın evliliğinin zarar görmesini istemeyen Canan ayrılma kararı alır ve istemediği bir evlilik yapar.
Ömür den gördüğü ilgisizlik ve kayınvalide ile birlikte yaşamanın zorlukları üstüne bir de hamile kalışı ve Ömür'ün bebeği istememesi hamilelik süresince evinde istediği hiçbirşeyi yiyemeyişi
😔 kendi evim diyemeşi çok acı.
Doğum sonrası ayrı eve çıkma kararını uygulayan Canan yıllarca kendini işine verip evliliğinde bulamadığı huzuru işinde bulur. Yıllar sonra yolu ilk aşkı Can'la kesişir onların şirketin yılbaşı kutlamasındaki aşkla bakışlarını gören Ömür ayrılmaya karar verir.
Daha sonra Canan Can'la yolları tekrar ayırır ve yıllar sonra Apti'yle tanışır kalbi yeniden çarpmaya başlar. Apti evli genç bir adam Canan yine uzaktan sevecek ve uzaktan sevilmeyle yetinecektir. Apti'nin karısı durumu öğrenince ya o ya ben dediğinde Apti Canan'ı seçer.
Tam mutlu olacağım diyen Canan'ı yine sürprizler bekler...
Keyifle okunacak güzel bir kitap...