Özde Aydın

Özde Aydın

04.Ağustos 1992 de Ankara da doğdum. Ankara soğuk şehir derler ya bilmezler kalbinde sıcacık yürekleri barındırır. Çocukluğumun şehri Ankara, anılarımı içinde barındıran bir anı defteri gibi. Belki de insan anılarının olduğu yeri seviyordur benim gibi.

Atatürk üniversitesi Çocuk gelişimi ve Eğitimi bölümü ile Anadolu üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunuyum. Quiiling sanatı, taş boyama, kitap okumak, fotoğraf çekmek, paten sürmek yapmaktan keyif aldığım hobilerimdir.

Okumak ve yazmak hayatımın büyük bir kısmını kapsıyor. Yazmak , yaşamakla eşdeğer benim için. Kendimi en iyi ifade edebildiğim yer olduğu için belki de. Yazmak, kalbin dillenmesidir. Dili konuşturan kalp , yazıyla da kalıcılığını sağlıyor böylelikle. Sizler de yazın kendinizi bir de yazdıklarınızdan okuyun.

Lise yıllarında zorla okutulan kitaplardan bunalmış öğrencilerden biriydim. Ta ki hediye gelen bir kitabı okuyana kadar. En güzel hediyedir kitap.. HAYALLERİ OLAN KİTAP OKUR sayfa ve grubumu açmam da bu yüzden. Birinin benim kalbime dokunup hayatımı değiştirdiği gibi ben de birilerinin kalbine dokunurum umuduyla... ÇÜNKÜ ; Kitap sevmeyen insan yoktur , doğru kitapla karşılaşmayan kişi vardır.Doğru kitap ise ; okuyarak bulunur.

Herkesin hayatında İZ bırakan bir kitabı olmalı ve bol bol okumalı...