RÜMEYSA ALİ ÖZBAY'DAN GELEN YORUM

RÜMEYSA ALİ ÖZBAY'DAN GELEN YORUM

Gülçin Tüzel Dokur | 28/09/2017

Rumeysa Ali Özbay

28 Ağustos, 09:14 · Niğde, Niğde Province · 

#kitapyorum #aşkıngölgesindeyaşamak #gulcintuzeldokur Ahh Canan ahh bir insanın hayatı bu kadar mı zor olur hiç hayal ettiği mutluluğu bulamaz mı insan bulamıyormuş Canan da gördüm bunu ama her ne olursa olsun hayatın karşısına çıkarttığı zorluklara karşı asla yılmadı pes etmedi bu özelliğine hayran kaldığım bir kadın o.

Canan babasının engellemesi ile üniversiteye gidemeyen parfüm fabrikasında çalışan genç bir kızken her gün telefonda konuştuğu Can'la birbirlerine aşık olurlar.Her gün birbirlerine mektup yazarlar.Güvercini olmuştur Can'ın ama, bir sorun vardır.Can evlidir. Canan ondan asla ayrılmasını istemez.Bu aşk otuz altı yıl sürer.Canan sevmediği bir adamla Ömür'le evlenir.Bir tane oğlu olur hayata yeniden tutunur evliliği çok zor geçer Can ne kadar romantik düşünceli bir adamsa Ömür de tam tersi Canan'a sevdiğini dahi söylemeyen annesini dinleyen bir adamdır.


Canan evdeki huzursuzluktan uzaklaşmak için kendisini iş hayatına verir.Hangi işe girdiyse üstün başarı gösterir işkolik olur.Oğlu büyüdükten sonra evliğinin de bir amacı kalmamıştır ve Ömür'den ayrılır. Can'a asla karısından ayrılmasını söylememiştir.Can Canan'ı aramayı keser ve birbirlerinden koparlar otuz altı yıl sonra aşkları son bulmuştur.Canan hayatın bitmediğini bilerek dimdik ayaktadır her zaman olduğu gibi gene işe girer Dilek diye bir arkadaşı ile çalışır.Bir iş için Ankara'ya gittiğinde Apti ile tanışır.Birbirlerinden etkilenirler.Ama bir sorun vardır Apti evlidir ve iki çocuk babasıdır.Görüşmeye başlarlar Apti'nin kelebeği olmuştur. Hayatı boyunca iki kişiye aşık olan Canan hep aşkın gölgesinde yaşamaya mahkumdur ama asla yıkılmaz dimdik ayakta durur.

Hayatı ertelemeden sevdiğinizin elini hiç bırakmamanızı diliyorum...


Bu güzel yorum için çok teşekkür ederim Rümeysa hanım.