TARÇIN KOKULU KAHVE/NURSEMİN DOĞAN'IN YORUMU

TARÇIN KOKULU KAHVE/NURSEMİN DOĞAN'IN YORUMU

Gülçin Tüzel Dokur | 09/06/2022

📚☕📚 TARÇIN KOKULU KAHVE 📚☕📚


📚📖✏ Ana karakter Metin ve Songül’ün yaşadıklarına diğer karakterler ile ben de eşlik ettim. Eserde konusu geçen şarkılar da usulca yüreğime dokundu. Yaşananlar ile güzel bir uyum olmuş. Metin ve Songül’ün gerçekleştirmek istedikleri güzel hayalleri varken önüne çıkan engeller beni fazlasıyla üzdü. Metin’in aşkı ne kadar büyükmüş o güzel yüreğinde. O hayal ederken anıları, benim bile içim sızladı… Eser sadece aşk kitabı değil, polisiye konular da özenle içerisine yerleştirilmiş. Yazarımız her birini öyle bir işlemiş ki, hiç kafanız karışmadan, sonucunu merak ederek okumaya devam ediyorsunuz. Daha ilk sayfalarda esere öyle bir dalış yaptım ki, iş yerinde iken aklım kitapta kaldı.





YORUM,TARÇIN KOKULU KAHVE,İNSTAGRAM YORUM






📚📖✏ Metin’in İzmir Foça’daki kiraladığı evinin bahçesindeki hamakta ben de kitap okumak istedim. Ihlamur ağacının mis gibi kokusu ile kitap kokusunun birleşmesi muhteşem olurdu. Düşüncelerde Songül varken, birden ev sahibi Dora’nın esrarengiz hayatının dâhil olup ilerleyen zamanda neler olacağını merak etmemek elde değildi. Tutulan günlüğe de özgür kuş, minik kuş diye hitap edilmesi hoşuma gitti. Mesleklerini ellerine aldıktan sonra, Songül’ü istemeye gittiklerinde babasının ona Metin’i yakıştıramaması ve onlara olan davranışı ne kadar kötüydü. Yüreklerde derin bir yara açılmasına sebep olması Songül’ü kim bilir ne kadar üzmüştür. 😔 İstenmemek çok kötü…


📚📖✏ Yorgo’nun yaptığı kirli işler ne kadar korkunç şeylerdi… Para için bu işleri bile bile yapmak nasıl bir durumdur… Vicdan yoksa diyecek bir kelime bulamayız tabi ki… Hele ki; Hassan’nın gözlerindeki korkuyu Helga ile birlikte gördüğümde ürperdim, tüylerim diken diken oldu. Nutkum tutuldu, devamında satırları okuduğumda yüreğim acıdı. İvan’ın durumuna da çok üzüldüm. Ona yapılan yardımların karşılığı olarak neler isteneceğini bilemezdi. Bazı şeylere mecbur kalmak ve tüm hayallerinden vazgeçmek duygusunu asla yaşamak istemezdim. Bursu veren Rudolf Farkas’ın kızının babasına yaptığı işlerden dolayı kızıp ta ilerde kendisinin de bu işler ile ilgilenmesi beni şaşırttı. O ismi okuyunca birden istem dışı aaa deyiverdim. 


📚📖✏ #yorumundevamıaşağıda 👇


#gülçintüzeldokur  #tarçınkokulukahve  #yorum




Sayın Nursemin Doğan'ın bu içten ve samimi yorumuna çok teşekkür ederim.