ZİHİN DİZİSİ

ZİHİN DİZİSİ

Özde Aydın | 07/10/2020

  Zihin dizisi, kitap okurken kitabın senaryosunu kişinin zihninde canlandırmasıdır. Ben dizi izlemeyi çok sevmeyen biriyim. Takip ettiğim bir dizi olur sadece. Onun dışında bizim evde kişi sayısı az olduğundan televizyon gün içinde evde ses olsun diye kullanılır  :)   "Televizyondaki dizileri izlemiyorum madem kendi dizimi kendim yaratayım" dedim neden olmasın . Buna da" ZİHİN DİZİSİ "  adını verdim. Yönetmeni , oyuncusu, dublaj yapanı, kestik diyeni :) her şeyi benim :) kontrol ben de. Zihin dizisi,  daha önce yazdığım köşe yazımdaki başlık olan okurken başka dünyada buluyorum kendimi adlı yazımda da dediğim gibi sizi başka dünyalara keyifli bir yolculuk yapmanızı sağlıyor. Hayal gücünüzü zenginleştiriyor ve yaratıcılığınıza katkıda bulunuyor.

Bunlar insan yaşamında etkisi büyük. İş yaşamında, evde, arkadaş ortamında yani her yerde bizi biz yapan hayal ettiklerimizle güçleniyor. Zihin dizisi de sizin hayal gücünüze kalmış . Okuduklarınızı gözünüzde hayal edin ve hayalinizle kaybolup gidin. "kestik" dediğinizde mola verirsiniz okumaya :) ne de olsa kontrol sen de :)


Okumuyoruz çünkü zihin dizisinden kimsenin haberi yoktu :) Artık görseldeki televizyon ve kitaplar yer değiştirecek ;) Kontrol sen de .. İster oku istemezsen de oku . Oku ya hu ... :)

                                                                                                                                                                          ÖZDE AYDIN