BİLGEHAN BAYRAM'A TEŞEKKÜR

BİLGEHAN BAYRAM'A TEŞEKKÜR

Gülçin Tüzel Dokur | 15/09/2017

6.MAYIS.2017 Tarihinde web sayfası hazırlama girişiminde bulunup,zamanın gazeteci.lerinden biriyle 90 günlük bir protokol yaptık.Fakat yıldızımız mı barışmadı,o mu başarısızdı,ben mi çok telaşlı ve heyecanlıydım bilinmez.Bir türlü web sayfam hazırlanamadı.

Bu bende moral bozukluğu ve ümitsizlik yarattı.Üstelik kitabım yeni çıkmışken,art arda imza günleri varken bir web sitem olsaydı belki daha çabuk yol almış olacaktım yazı hayatımda...

Tam her şey bitti derken,bir sabah uyandığımda yıllar önce benim Abiye Kurabiye adındaki sitemi yapan genç bir arkadaşım şimşek hızıyla aklıma geldi.Neden daha önce onu düşünememiştim ki,çok keyifli çalışmamız olmuştu oysa ki.

Allahtan telefonu hala cebimde kayıtlıydı,hemen aradım kendisini.Beni hiç kırmadı,hemen yaparım sitenizi dedi.

Önce bir yazar sitesi açalım diye düşündük ve öyle tasarlandı tam bitmek üzereyken ben fikir değiştirerek,her telden bir şeyler anlatayım,gelenler hoşça vakit geçirsin dedim,hiç itiraz etmedi,hemen format değiştirdi.Günde defalarca aradım,yazdım,sorular sordum...Hiç aman yeter artık demedi,sokakta yakaladım,gece 02.00 de yazdım,hep cevap verdi...Gönlü güzel,yetenekli kardeşim,bana destek ve omuz verdi.

Yaptığı siteyle yazılarıma değer kattı...Prestij kattı,heyecanıma ortak oldu...

Kendisine buradan teşekkürü borç biliyorum.Ellerine sağlık güzel kardeşim.

Yolun hep başarılı çalışmalarınla açık olsun...

Eğer sizin de bir siteye ihtiyacınız olursa şiddetle tavsiye ediyorum...Keyifli bir çalışmaya hazırlıklı olun...


Teşekkürler Bilgehan Bayram

http://www.softhan.com/