YENİ KİTAP,YENİ HEYECAN

YENİ KİTAP,YENİ HEYECAN

Gülçin Tüzel Dokur | 09/06/2022


Merhaba sevgili dostlarım,


Web sayfamı uzun süre ihmal etmiş olduğumu fark ettim.Biliyorsunuz diğer yayınevleriyle yaşamış olduğum olumsuz nedenlerden dolayı ,sevgili senaristim ile ortak bir Yayınevi açtık.Adı Güvercin Yayınevi…

Adının anlamı ilk kitabım olan Aşkın Gölgesinde Yaşamak ‘ın satırları arasında gizli.

Biz yedi ay gibi kısa sürede çok önemli adımlar atarak edebiyat dünyasına hızlı bir giriş yaptık.Kaliteli yazarlar ve eserleriyle keyifli bir yolculuk yapıyoruz.Her biri güvercin kanatlarında dünya yolculuğuna çıktı bile.

Yedi ayda on beş yazarımız ve yirmiyedi kitabımız çıktı.Önümüzdeki aylarda bu sayı daha da artacak.İlk günkü heyecanımız gittikçe artıyor.

Önümüzdeki hafta uzun zamandır hayalini kurduğum, çocuk kitaplarım çıkıyor.Sekiz kitaptan oluşacak bir seri hazırladım.Kitapları hem türkçe hem de İngilizce olarak yazdım. Anaokulu, ilkokul 1-2 . Sınıflar için tam bir tatil kitabı oldu.Çok sevimli bir kahramanım ve dillerden düşmeyecek de şarkısı var.

Şimdiye dek aşk romanlarımla kalplere dokundum, şimdi de minik kalplerde de yer almak istiyorum.



YENİ KİTAP,ÇOCUK KİTABI,TOMBUL TOSBAĞA,MACERA,YÜZME,SATRANÇ


Bu arada bu sevimli kahramanlarıma çizimleriyle hayat veren ,bıkmadan usanmadan istediğimiz her şeye yetişmeye ve destek olmaya çalışan sevgili Görsel Tasarım Uzmanımız Sayın Gökçe Odabaşı’na, gecesi gündüzüne karışmış, neredeyse yirmibeş saat ve haftanın sekiz günü çalışan sevgili ortağım Sayın Berkan Karasu’ya çok teşekkür ediyorum.

Tabi, baskı kalitesiyle, önerileriyle hep destek olan matbaa sahibimiz Sayın Emre Kaplan’a da yürekten teşekkür ediyorum.



YENİ KİTAP,ÇOCUK KİTABI,TOMBUL TOSBAĞA,MACERA,YÜZME,SATRANÇ


Çocuklarımıza en güzel hediye kitap olacaktır.Hayal gücünü geliştiren, onu yeni alışkanlıklara sürükleyen bu macera kitaplarıyla tanıştırın lütfen.