ERKAN HALİS'E TEŞEKKÜR

ERKAN HALİS'E TEŞEKKÜR

Gülçin Tüzel Dokur | 16/09/2017

Kadıköy kitap günlerinin son günüydü,kitaplarımızı toplamış yavaş yavaş akşam olmak üzereydi, elimde küçük bavulum, arkadaşlarla vedalaşırken bir genç delikanlı seslendi.''Sizi elinizde bavulla vagona alabilir miyim?''

Elimde bavul Haydarpaşa garında trenden inermiş gibi bir kaç pozumu çekti.İşte sevgili Erhan Halis'le yollarımız böyle kesişti.O, bir sokak fotoğrafçısı,her an her yerde karşınıza ansızın çıkabilir.Sokak fotoğrafçılığını yabana atmayın,zordur.Doğal fotoğraf yakalamak,mekanlar,yorgun insanlar,yüzdeki hayat çizgilerini,mutluluğu ya da hüznü yakalamak sanat işidir.


Web sayfam hazırlanırken benim de usta bir fotoğrafçıya ihtiyacım oldu,ilk aklıma gelen genç arkadaşım Erkan Halis'ti.Bu tarz fotoğraflar çekmediğini söylese de beni kırmadı. Randevuleştik ve Kadıköy barlar sokağında bulunan iki kapalı mekanı seçtik.Aynaya bak,koltuğa otur,kitap oku derken nasıl vakit geçti,biz ne ara 450 fotoğraf çektik anlayamadık.


İşte benim bu güzel kapak fotoğraflarımı sevgili Erkan Halis çekti.Çok keyifli bir çalışma gerçekleştirdik.Onun güzel fotoğraflarını instagramdan takip edebilirsiniz.



Bu resmin adı gölgeler olmalı,biri hüzün siyah,diğeri mutluluk renkli...


Erkan Halis'i tanımak,muhteşem fotoğraflarını görmek isterseniz mutlaka instagram hesabından takip etmelisiniz.

#erkhal 

Sevgili Erkan Halis,sizi tanıdığım ve bu muhteşem fotoğraflarımı çektiğiniz için bana zaman ayırıp yorulmadan saatlerce emek verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum...

Yolunuz daima başarılara doğru yol alsın...


İrtibat kurmak isterseniz işte teli: 0535 658 97 48